PUBLICITAT

Sant Julià emetrà 134.286 accions per ampliar el capital de Naturlandia

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

  • L'objectiu és poder finançar la primera fase de la creació d'un observatori d'animals al Planell del Conangle
  • La corporació local lauredianà continuarà sent  propietària del 72,55 % de la participació a la societat
30062010 naturlandia
Uns usuaris gaudeixen de la baixada amb el tobotronc. Foto: TONY LARA
El Comú de Sant Julià de Lòria emetrà 134.286 accions per ampliar en uns 4.700.000 euros el capital de Naturlandia. L'objectiu és poder finançar la primera fase de la creació d'un observatori d'animals al Planell del Conangle. Les accions s'emetran a 35 euros i se'n reservarà un tram de 20.000 per a les persones físiques o jurídiques de la parròquia. En el consell d'aquest dimecres també s'ha fet el seguiment del pressupost pel primer trimestre de l'any, en que els resultats donen un superàvit de 113.997 euros.
El projecte de l'observatori d'animals i la resta d'edificis de serveis al Planell del Conangle, a Naturlandia, està pressupostat en uns 11.902.164 euros. La primera fase, que es vol finançar mitjançant l'ampliació de capital amb l'emissió d'accions, té un cost de 4.686.239 euros, i es preveu que estigui finalitzada al novembre del 2011. Les altres dues fases, que inclouen els edificis de restauració i l'ampliació de l'aparcament estan valorades en 3.743.231 i 3.472.694 euros respectivament.

El Comú continuarà sent el propietari del 72,55 % de les accions. Les persones interessades podran obtenir informació per part del Comú un cop surti publicada al BOPA l'emissió d'aquestes accions, cosa que està prevista pel 7 de juliol. Sobre aquesta qüestió, el conseller de la minoria, Patrick Frases, ha afirmat que "no se n'ha informat" i que la majoria "no s'ha pronunciat mai" sobre quin és el percentatge d'accions venudes que s'hauria d'assolir per tirar endavant el projecte. El cònsol major, Josep Pintat, ha respost que "no és una qüestió de percentatges" i que el 30 de novembre es veurà "quina inversió es pot fer".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT